Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cristiano Ronaldo: Nem volt nehéz döntés otthagyni a Real Madridot

2018.07.16. 19:39

Délután átesett a kötelező orvosi vizsgálaton a Juventusnál Cristiano Ronaldo, majd kora este hivatalosan is bemutatták a sorban hétszer olasz bajnok csapatnál a Real Madridtól 100 millió euróért vásárolt játékost.

Cristiano Ronaldo bemutatásakor azt mondta, hogy a Real Madridot elhagyva mindenképp egy nagy klubhoz szeretett volna igazolni, mint hogy megelégedjen egy könnyű nyugdíjt jelentő katari vagy kínai csapattal.

Nem vagyok szomorú, hogy elhagytam a Real Madridot, nem volt nehéz döntés. Ez egy nagy csapat, és minden tiszteletet megadva a korombeli játékosoknak, de mások ilyenkor Katarba vagy Kínába igazolnak, én pedig hálás vagyok a Juventusnak, hogy befogadtak

– mondta a 33 éves portugál játékos, aki arra is utalt, hogy valószínűleg nem lép pályára augusztus 4-én korábbi csapata, a Real Madrid ellen a Nemzetközi Bajnokok Kupájában.

„Nagyon jól érzem magam, hogy itt lehetek. Nagy kihívás, kemény bajnokság vár rám, de készen leszek. Az életkorom nem fontos, jól érzem magam, és motivált vagyok. A Juventus nagyszerű lehetőséget adott nekem, amiért hálás vagyok. Büszke vagyok rá, hogy itt lehetek, és arra, hogy érdeklődtek irántam, remélem, hogy még magasabb szinte emelhetem a klubot” – mondta Cristiano Ronaldo, aki a Manchester United és a Real Madrid után a Juventusban is nyomot hagyna, és történelmet írna a csapattal.