Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Luftot rúgott ziccerben a luxemburgi Ibrahimović, ennyin múlt a Vidi kiesése

2018.07.18. 08:57 Módosítva: 2018-07-18 10:26:16

Nagyon, de nagyon kevésen múlt, hogy ne egy újabb korszakos égéssel rajtoljon a nemzetközi idény klubcsapataink számára.

A magyar bajnok Mol Vidi*FC a luxemburgi  Dudelange ellen kezdte meg a menetelést a vágyott cél, a BL csoportköre felé. A székesfehérvári csapat idegenben 1-1-re végzett, amit bravúrnak azért semmiképp nem neveznénk, tekintve, hogy a Vidi kezdőcsapata majd' hatszor értékesebb, mint a luxemburgiaké. De kétségtelenül kedvező eredmény, ami után simának tűnt a hazai meccsen kivívni a továbbjutást.

Ehhez képest a Vidi csak egygólos előnnyel vágott a hajrának, a Dudelange pedig a 91. percben akár három gólt is lőhetett volna, ezek közül az egyik helyzet úgy marad ki, hogy a vendégek nemrég beálló játékosa, Ibrahimović a kapuval szemben, mintegy 4 méterről, senkitől sem zavartatva próbálkozhatott meg az egyenlítéssel, de akkora luftot rúgott, hogy piruett lett belőle.

Mindez egy szöglet után történt, ami előtt Kovacsik bravúrral tolt ki egy bombát, és a perc végébe még belefért egy nagy lövés, ami a felső lécen csattant. Kovacsik ebbe is belepiszkált, óriási védés volt.

A hátralévő perceket a Vidi már kihúzta nagyobb izgalom nélkül, köszönhetően annak, hogy  Bryan Mélisse  kiállíttatta magát.  A magyar bajnok így 2-1-re nyert, és 3-2-es összesítéssel továbbjutott.