Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mortal Kombat a Vidi-meccsen

2018.07.18. 09:58

Pillanatokkal azután, hogy a luxemburgi Dudelange kiverhette volna a Videotont a BL-selejtező selejtezőjének a selejtezőjében, a vendégcsapat védője, Bryan Melisse nehezen tudta feldolgozni a kimaradt lehetőséget, és a válogatott Pátkai Mátén állt bosszút.

A magyar kapus kirúgása után ugyan valóban elrúgta a labdát a francia balhátvéd, de amit utána csinált, olyat az idősebbek már láthattak, persze nem a futballpályán, hanem a Mortal Kombat nevű kultikus videójátékban.

Melisse-nek elszállt az agya, majd ő maga is teljes testtel és páros lábbal bele a vidis gyomrába-mellkasába.

Pátkai túlélte a brutálfaultot, Melisse megkapta az egyből pirosat a 93. percben.

A meccset 2-1-re a Vidi a nyerte, és a bolgár Ludogoreccel játszik a következő selejtezőkörben. Ők 9-0-s összesítéssel jutottak most tovább, de ha a fehérváriaknak nem sikerülne a bravúr, akkor sem kell aggódniuk, mert ha kiesnek is folytathatják az Európa Liga selejtezőjében.