Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szélesi Zoltán távozik az MLSZ-től

2018.07.20. 12:23

Sikeres időszak után távozik Szélesi Zoltán az MLSZ-től, jelentette be honlapján a szövetség.  A korábbi 28-szoros válogatott játékos pályafutása befejezése után egyből az U17-es válogatott élére került, irányításával 2017-ben 2005 óta a korosztály legjobb eredményét elérve a legjobb nyolc közé jutott az Európa-bajnokságon, és végül a hatodik helyen zárt a csapattal.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szélesi Zoltán távozik az MLSZ-től

Volt megbízott kapitány, pályaedző és utánpótlás-kapitány is, Rossi stábjába nem fér be.

50 · Jul 20, 2018 12:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

2015-ben helyet kapott Bernd Storck stábjában a felnőtt csapat mellett is, majd Strock lemondása után két mérkőzésre ideiglenesen ő vette át a felnőtt válogatottat – első mérkőzésén 2-1-re kikapott idegenben Luxemburgtól, majd öt nappal később Costa Rica ellen egy 1-0-s győzelemmel javított.

Szélesinek azután kell távoznia, hogy Marco Rossi közölte, azzal a stábbal képzeli el a munkát a válogatott mellett, amelyikkel korábban sikeresen együtt dolgozott.

„Teljes mértékben elfogadom ezt a döntést, annál is inkább, mert magam is vágyom az új kihívásokra: szeretném az elmúlt időszakban szerzett tapasztalatokat más helyzetekben, akár egy felnőttcsapat vezetőjeként kamatoztatni” – zárta Szélesi.