Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gera Zoltán lesz Marco Rossi segítője a válogatottnál

2018.07.21. 12:18

A csütörtökön még a szlovák Dunaszerdahely kispadján ülő olasz Marco Rossi megnevezte, milyen stábbal irányítja a magyar válogatottat.

A vb alatt a visszavonulását bejelentő Gera Zoltán lesz a másodedzője - erről az MLSZ hivatalos honlapján tájékoztatott.

Gera a 2016-os Eb egyik legszebb gólját lőtte, az Európa Liga döntőjébe kerülő angol Fulham egyik vezéregyénisége volt 2011-ben.

"Megszokott közeg nekem, viszont mégis teljesen más lesz edzőként visszajönni, mint játékosként. Bár a Fradinál már elkezdtem a munkát, de ez mégis a magyar válogatott, úgyhogy biztos kell majd idő, hogy megszokjam, de nagyon örülök a lehetőségnek, nagyon várom már a munkát. Köszönöm a Ferencvárosnak is, hogy ezt lehetővé tette számomra, és persze Marco Rossinak és az MLSZ-nek a bizalmat.  A játékosok talán eddig is odafigyeltek arra, amit mondtam a pályán vagy a pályán kívül, úgyhogy ebből a szempontból szeretnék minél nagyobb hasznára lenni a stábnak és a csapatnak" - mondta.

Két olasz lesz még Rossi mellett: Cosimo Inguscio és Giovanni Constatino. Valamint Enrico Limone kapusedző.