Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Priskin korábbi csapattársát durvábban könyökölte le, mint Pepét

2018.07.22. 09:00

Ötgólos meccsen kapott ki a Haladás az NB I. 2018-19-es szezonjának első fordulójában a Budapest Honvéd vendégeként. A mérkőzésen debütált a Haladásban Priskin Tamás, akinek felemás lett a bemutatkozása: gólt is szerzett ugyan, de a hajrában egy könyöklésért kiállították.

Priskin Batik Bencének ütött oda könyökkel, igaz, most fel sem merült védekezésként az, amit a portugálok elleni meccsen mondott, miszerint nem érezte, hogy mögötte van a védő, Batik lekönyöklése láthatóan szándékos volt, azonnal meg is kapta érte a piros lapot Berke Balázs játékvezetőtől.

Batikkal egyébként nemrég még csapattársak voltak a Fradiban.

„Hülyeséget csináltam, elismerem, nem szabadott volna visszaütni” – mondta a kiállításáról Priskin Tamás a Nemzeti Sport kamerája előtt. „Előtte kaptam én is tőle, azt nem vette észre a bíró, az enyémet észrevette, ilyen a futball. Hibáztam, tovább kell lépni. A csapattól elnézést kérek.”

A Haladás-edző Michal Hipp is védelmében vette Priskint: "Nem szeretném védeni a játékosomat, de az egész jelenet a mi kispadunk előtt zajlott, így jól láttam, mi történt. Batik szabálytalan volt Priskinnel szemben, és kiprovokálta az ütést. Ugyanakkor egy ilyen tapasztalt játékossal ez nem fordulhat elő" – idézte az NSO az edzőt.

A videót az M4Sport cikkében láthatják.

Az állás Priskin kiállításakor 3-2 volt, ez is maradt a végeredmény.