Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hetvenméteres góllal indult a svájci bajnokság

2018.07.22. 18:25 Módosítva: 2018-07-22 18:29:21

Szombaton rajtolt el a svájci első osztályú labdarúgó-bajnokság, vagyis a Szuperliga, ennél jobban pedig nehezen kezdődhetett volna az első forduló, a vasárnapi Sion - Lugano meccsen ugyanis már a negyedik percben született egy óriási, hetvenméteres gól.

Az egész a Sion támadásával kezdődött, a középpályáról ívelték fel pontatlanul a labdát, amire így le is csapott Dragan Mihajlovic, de elsőre nem sikerült tisztáznia, Masciangelóhoz fejelt, onnan pedig ismét hozzá került vissza a labda. Ekkor már nem bízta a véletlenre, jól kibikázta onnan a labdát, de olyan jól sikerült eltalálnia, hogy gól lett belőle.

Persze elég nagy szerencséje is volt, pont a Sion kapusa előtt pattant meg a labda, ráadásul elég furcsán, így Maisonnialnak esélye sem volt elérni a lövést, csak a gólvonalon tudott beleöklözni, akkor is a kapu felé.

A meccset egyébként végül meg is nyerte a Lugano, így jelenleg a harmadik helyen állnak a bajnokságban.