Árpád
-2 °C
4 °C

Balhé és négy gól a Los Angeles-i futballderbin

2018.07.27. 09:05 Módosítva: 2018-07-27 09:13:56

Az észak-amerikai futballbajnokság, az MLS történetében másodszor játszott egymással a két Los Angeles-i franchise, a Galaxy és az FC. Az egyik oldalon Ashley Cole, Zlatan Ibrahimovic, a másikon Carlos Vela. Természetesen telt ház, majdnem 23 ezer néző, remek hangulat, fordulatos meccs és persze a két tábor balhéja is.

De ez a balhé nem európai léptékkel értendő, most lényegében csak abban merült ki, hogy a Los Angeles FC hívei erősen megcsapolták a galaxysok sörkészletét, amelyet a meccs előtt az egyik drukker akart a stadionba juttatni. Nagyobb kár emberben és anyagiakban nem történt.

A meccs is méltó volt a rangadó kifejezésre. Hiába vezetett 20 percnyi játék után a pályaválasztó Los Angeles FC, a Galaxy Ibrahimovic gólpasszával előbb a 82. percben szépített, majd négy perccel később Ola Kamara kiegyenlített. A nyugati konferenciában az FC a második, a Galaxy a negyedik helyen áll.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?