Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Károly, Karola
2 °C
7 °C

Olyan dühbe jött a felcsúti, amikor eltépték a turulos mezét, hogy kiállították

2018.07.28. 20:04 Módosítva: 2018.07.28. 22:45

Az NB I. szombat délutáni mérkőzésén a Diósgyőr a Felcsútot fogadta. Az első félidőben a vendégek dönthették volna el a meccset, a másodikban pedig a hazaiak, akik egy büntetőt is elhibáztak, illetve a 67. perctől emberelőnyben voltak Molnár kiállítása miatt.

A felcsúti játékost azután küldte le Karakó Ferenc a pályáról, hogy dühből fellökte ellenfelét, aki előtte félig letépte róla a mezt. "Viseld magadon sporttörténelmünk legendás küzdelmeinek hagyományait!" – írják a cég honlapján, de ebben az esetben a mez viselte magán a küzdelmek nyomait, méghozzá elég látványosan.

Ami a mérkőzést illeti, a kezdés nem sok jót ígért a hazaiaknak. Alig 18 perc elteltével már két góllal vezetett a Felcsút, a DVTK meg valahol ott volt, ahol a vadonatúj stadionba várt óriási nézősereg, azaz sehol. A májusban átadott arénának kevesebb mint a harmadát sikerült megtölteni szurkolókkal, de a csapatuk játékát, illetve az általánosan borzasztó színvonalat látva valószínűleg ők is hamar megbánták, hogy nem választottak valami tartalmasabb programot a délutánra.

A 32. percben aztán valamit javult a hangulat, mivel Brkovics szépített, az 50. percben pedig már kifejezetten jó kedve kerekedett a hazai szurkolóknak, miután Vernes góljával kiegyenlített a csapatuk.

Sőt a 67. perc eseményeit követően úgy tűnt, hogy végül a győzelem is összejöhet a Diósgyőrnek, Fernando Fernandez együttese ugyanis emberelőnybe került. Molnárt küldték le pirossal, miután a felcsúti játékos két kézzel, dühből fellökte Mazalovicsot. A felcsúti azt követően jött indulatba, hogy ellenfele a mezébe kapaszkodva próbálta megállítani.

A látványos szabálytalanság közben az idén rendszeresített 2Rule mezben is komoly károk estek (mindkét csapatnál Mészáros sportmárkájára váltottak a nyáron).

Az emberelőnyt azonban nem sikerült kihasználnia a Diósgyőrnek, noha erre egészen kiváló lehetőségei is adódtak, különösen, hogy Karakó egy büntetővel is megajándékozta őket, ám Ugrai a felső lécre lőtte a labdát, Forgács határozottan műesésnek tűnő alakítását követően.

A mérkőzés végeredménye így 2-2 maradt, ezzel mindkét csapat megszerezte első pontját az idényben.

NB I., 2. forduló, szombati mérkőzések:

  • Diósgyőr-Felcsút 2-2
  • Debrecen-Mezőkövesd 1-1
  • Vidi FC-Paks 1-1


  • Vennék
  • Bankszámla