Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem a Vidié lesz a Sóstói Stadion

2018.07.28. 09:46

Székesfehérvár rendkívüli közgyűlése július 27-én, pénteken arról is döntött, hogy az új Sóstói Stadion üzemeltetője a Városfejlesztési Kft., a stadion bérlője pedig a MOL Vidi FC lesz. A klub érvényes pályázatot nyújtott be, minden pályázati követelménynek megfelelve.

Cser-Palkovics András polgármester elmondta, lesznek olyan helyiségek, amelyeket az önkormányzat fog használni, ilyen a Sóstó természetvédelmi övezethez tartozó, fontos fejlesztésként megjelenő látogatóközpont az ahhoz kapcsolódó valamennyi szociális blokkal.

A város fogja üzemeltetni - illetve az ehhez kapcsolódó szakmai partnert megtalálni - a stadionban lévő pubot és büférendszert is. Az ehhez kapcsolódó kiadások és bevételek is az önkormányzathoz kerülnek. A második helységcsoportot a Mol Vidi FC használja majd, ide tartozik a múzeum, a VidiShop, az öltözők és azok az irodahelyiségek, amelyeket piaci alapon vett bérbe a klub.

Olyan köztes helyiségek is vannak, amelyeket meccsnapokon bérbe vesz a klub, egyéb napokon pedig az önkormányzat hasznosít, írta a fehérvári klub hivatalos honlapja