Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Dzsudzsák még nem tudja, hol folytatja, de nem tér haza

2018.07.29. 15:30

Nem tervezem, nincs a lehetőségek között, de soha ne mondd, hogy soha, én mindig próbálom ehhez tartani magam. Nem fogom azt mondani, hogy ezer százalék, hogy nem, mert mi van, ha ne adj' isten az igazolási időszak végén mégis maradok?

– fogalmazott újságírói kérdésre a Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszínén vasárnap Dzsudzsák Balázs arra vonatkozóan, hogy hazatérhet-e a közeljövőben, ha már jelenleg nincs szerződése.

A 31 éves szélső az előző szezon végén távozott arab klubjától, az al-Vahda SC-től, és azóta nincs csapata. Az idénykezdet előtt a Ferencvárossal edzett, illetve gyakran feltűnik a Mol Vidi FC meccsein

„Természetesen mindig megtisztelő, ha szeretettel várnak itthon és számítanának a segítségemre, a játékomra, de egyelőre nem szeretnék jönni. Úgy érzem, még van bennem annyi, és elértem annyit, hogy kamatoztatni tudjam a külföldi kapcsolataimat” – nyilatkozta az MTI-nek..

A közelmúltban török és görög klubok érdeklődésről írt a sportsajtó a középpályással kapcsolatban, erre úgy reagált, ilyenek mindig vannak, szinte naponta kap üzeneteket játékosügynököktől, de ezekből végül sosem lesz konkrétum. „Tényleg nem tudok még irányvonalat mondani” - vallotta be Dzsudzsák.

Marco Rossi szövetségi kapitány a hét közepén kijelentette, majd az Indexnek adott interjújában is megerősítette, kifejezetten kedveli Dzsudzsák játékát, és egyébként jól ismeri, jó kapcsolatban van vele, de ha nem edz és nem játszik rendszeresen, nem léphet pályára a Nemzetek Ligája első fordulójában Finnország ellen.

Erre a játékos vasárnap úgy reagált, tiszteletben tartja a mindenkori szövetségi kapitány döntéseit, és nem kíván nyilatkozatháborúba bonyolódni Rossival. Leszögezte, a jelenlegi klubnélküli állapot neki sem jó, és amennyiben Rossi számít rá, az eddigiekhez hasonlóan a legjobb tudása szerint fogja segíteni a válogatottat.

Dzsudzsák azt is elmondta, hogy bár az extrém sebesség nem annyira vonzza, de szívesen kipróbálta volna Baumgartner Zsolt mögött azt a kétüléses autót, amibe Hosszú Katinka, Marco Rossi és Palvin Barbara ülhetett be.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!