Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két meccs, 0-8-as gólarány: máris kivágták Kondást a Kisvárdától

2018.07.30. 19:15

A második forduló után menesztették a Kisvárda vezetőedzőjét, Kondás Elemért, miután az első két fordulóban két 4-0-s vereséget hozott össze a csapat az NB I.-ben.

A magyar topligában újonc klub közleménye szerint közös megegyezéssel bontottak szerződést Kondással, miután a „felek arra jutottak, hogy másabb habitusú, személyiségű és más munkamódszerrel dolgozó szakvezetőre van szükség.”

A csapat keddi edzését már nem Kondás Elemér, hanem eddigi segítői, Erős Gábor és Kocsis János tartják majd, Kondás további pótlásáról nem közölt információt a Kisvárda. A Csakfoci korábban arról írt, hogy rövidebb, de akár hosszabb távon is a szakmai igazgató Révész Attila veheti át Kondás helyét.

A Kisvárda az első fordulóban a Videotontól, a másodikban a Honvédtól kapott ki 4-0-ra, a következő fordulóban pedig az Újpest ellen játszanak majd, az előző két találkozóhoz hasonlóan idegenben, majd a Ferencvárost látják vendégül.