Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Zlatan első tripláját lőtte Amerikában

2018.07.30. 10:38

A Los Angeles Galaxy az Orlando Cityvel játszott az amerikai futballbajnokságban (MLS), a svéd klasszis pedig gyakorlatilag egymaga nyerte meg 4-3-ra a meccset a Galaxynek vasárnap.  

Az első félidő nem sikerült jól a hazai csapatnak: a 18. percben vezetést szerzett az Orlando City, és bár Ibrahimović remek passzából egyenlíteni tudott Giovani dos Santos, egy öngól miatt 2-1-es vendégvezetéssel mentek szünetre a csapatok. A második félidőben beindult a svéd csatár.

Ibrahimović a 47. percben rögtön egyenlített, ám a csapat védelme nem tudott felnőni hozzá, hét perc múlva ismét az Orlando City vezetett. Ez nem vette el a korábbi Juventus-, Inter-, Barcelona, AC Milan-, PSG- és Manchester United-sztár kedvét: a 67.-ben újra egyenlített - nem is akármilyen csukafejessel - és a 71. percben is betalált, ezzel megszerezte első mesterhármasát Amerikában. Nem mellékesen berúgta a győztes gólt.

A Galaxy a legjobb formában lévő csapat jelenleg az Egyesült Államokban, a legutóbbi öt meccsén négy győzelem és egy döntetlen a mérlege. Jelenleg harmadik, azaz rájátszást érő helyen állnak az MLS nyugati konferenciájában.

Zlatannak 17 meccsen 15 gólja van.