Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kondás helyett egy kisebb csordányi edző irányítja a Kisvárdát

2018.07.31. 22:20

Az MTI híre szerint ideiglenesen Erős Gábor és Kocsis János irányításával, valamint Révész Attila sportigazgató felügyelete mellett készül a korábbi vezetőedzőjét, Kondás Elemért a napokban menesztő Kisvárda. Mindez azt jelenti, hogy a csapatot jelenleg több magyar szakember készíti fel, mint ahány Magyarországon született játékos az első vagy a második fordulóban helyet kapott a kezdőben. 

A Videoton elleni 0-4 alkalmával 1, a Honvéd elleni 0-4 alkalmával pedig 2 honfitársunknak sikerült magát beverekednie a Seszták Miklós által pátyolgatott klub kezdőcsapatába.

Erős és Kocsis a korábbi szakvezető segítői voltak. Kondással hétfőn bontottak szerződést, közös megegyezéssel,  a csapat eddigi teljesítményének közös mérlegelése után. Ez egyben a labdarúgó NB I mostani idényének első edzőváltása volt.

A játékosokkal ismertettem az új felállást, amely szerint Kocsis János készíti fel a csapatot a következő mérkőzésre Erős Gábor segítségével, az én szakmai felügyeletem mellett

- nyilatkozta a Kisvárda honlapjának Révész Attila sportigazgató a nem mindennapi konstellációról, a keddi edzést követően .

"Ez ideiglenes felállás, miközben keressük a végleges megoldást a vezetőedzői szerepkörre. Az Újpest ellen még biztos, hogy így készülünk. Elmondtam az elvárásainkat és azt, hogy sokkal szigorúbban szankcionáljuk majd a fegyelmezetlenségeket, mint eddig. A meccselés Kocsis János feladata lesz, de a kispadon én is helyet foglalok majd, már csak azért is, mert a jelenlegi stábból én rendelkezem pro licenccel."

A sportigazgató arról nem nyilatkozott, hogy hosszabb távon magyar vagy külföldi szakemberben gondolkoznak.

A Kisvárda a címvédő MOL Vidi FC otthonában elszenvedett 4-0-s vereséggel kezdte a szezont, majd vasárnap ugyancsak 4-0-ra maradt alul a Budapest Honvéd vendégeként, így jelenleg sereghajtó.