Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nagy harc lehet Sallaiért, röpködnek a milliók

2018.07.31. 10:27

Az átigazolási piac zárásáig még egy hónap van hátra, és úgy tűnik, Sallai Roland lesz a legkeresettebb magyar.

A ciprusi Apoel szélsője nagy gólt lőtt az észt Flora Tallinn-nak, és mivel ezt a meccset épp a helyszínen látta a Fulham megfigyelője, elégedett lehetett.

Az BL-ből búcsúzó, de az EL-ben még érdekelt klub elnöke azonban nem akar könnyen megválni a tavaly augusztus végén megszerzett magyartól.

A Freiburg 4 millió eurót kínált érte, de nemet mondott erre az összegre. Németországban ez nem számít kevés pénznek, a cseh Vladimir Daridát például ennyiért vitte el pár éve a Hertha a Freiburgtól.

Nem csoda, hogy nemet mondott Petridisz elnök, mert egy francia élvonalbeli klub ötmilliós ajánlata sem érdekelte komolyabban.

A Fulham 3,5 millió fontos pillanatnyi ajánlata persze könnyen emelkedhet, ha folyamatosan jól játszik. Az angol bajnokság a jövő hétvégén már indul, ezért a csapatok valószínűleg belehúznak a napokban. 

És akkor még van három konkrétan meg nem nevezett csapat az olasz élvonalból az érdeklődők között.

Sallait az UEFA felvette a nagy tehetségek ötvenes toplistájára.