Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Iránban már rég volt magyar futballista, most lehet

2018.08.01. 09:28

Tárgyalt három magyar élvonalbeli csapattal - Fradi, Vidi, Honvéd -, de úgy tűnik, egyik sem tudott olyat mondani neki, amiért az NB I.-et választhatná Koman Vladimir.

Ezért nagyon valószínű, hogy légiós marad, és ha minden igaz, akkor az iráni Sepahannál folytatja - erről a tasnimnews számolt be, és a csakfoci vette észre.

A fotó valószínűleg már az országban készült, vagyis a szerződéskötés akár meg is valósulhat a napokban

Az iszfahani klubnak nagy tervei vannak, bajnoki címet szeretne, és ehhez fontos láncszem lenne a 29 éves magyar középpályás, aki a legutóbbi szezont a török másodosztályú Adanaspornál húzta le. A Sepahan 0-0-s döntetlennel kezdte a szezont, a legutóbbi kiírásban a 14. helyen zárt.

Koplárovics Béla volt a legutóbbi magyar az országban.

Irán a világbajnokságon az utolsó percig versenyben volt a továbbjutásért, de Spanyolország és Portugália lépett végül a kieséses szakaszba.