Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Arturo Vidal hirtelen Barcelonába igazolhat

2018.08.02. 18:45

Már majdnem aláírt az Interhez a Bayern München chilei középpályása, Arturo Vidal, amikor hirtelen a Barcelona is bejelentkezett a középpályásért, aki könnyen lehet, hogy nem Olasz-, hanem Spanyolországba igazol.

A dél-amerikai futballista szerződése jövőre járna le a bajor klubnál, az Inter nem is igazolná le, hanem kölcsönbe venné 20 millió euróért cserébe. A Barca viszont közbeszólt és lehet, hogy az utolsó pillanatban halászhatja el az olaszok elől a játékost, ahogy tette ezt Malcom esetében is, amikor az AS Roma maradt hoppon.

Az ESPN azt írta, hogy a chilei csütörtökön állítólag elrepült Barcelonába, hogy megegyezzen a katalán klubbal.

Mindeközben a Real Madrid a másik horvátjához is foggal-körömmel ragaszkodik. Miután pár nappal ezelőtt bejelentették a klubnál, hogy Mateo Kovacic nem eladó, most közölték, hogy Luka Modric sem annyira. Illetve igen, ha van olyan, aki a horvátért 750 millió eurót képes kifizetni a 2020-ban lejáró szerződése előtt.