Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szerdától lehet jegyet venni a finn-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzésre

2018.08.02. 12:21

Szerdán kezdődik a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzésére, amit Finnország ellen játszik szeptember 8-án a Nemzetek Ligájában.

A hivatalos belépőjegyre átváltható - névre szóló - utalványokat 10 órától lehet megvásárolni interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában

– írja a magyar szövetség (MLSZ). A jegyek egységesen 8000 forintba kerülnek.

Az utalványok beváltását – a személyazonosság igazolása után – a tamperei Ratina Stadion vendégpénztárában lehet elintézni 12 órától egészen a kezdésig (18.00).

Ez lesz Marco Rossi szövetségi kapitány első mérkőzése a nemzeti együttes élén. A magyar válogatott három nappal később ismét pályára lép, de a görögök elleni szeptember 11-i hazai mérkőzést az UEFA büntetése miatt zárt kapuk mögött kell megrendezni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szerdától lehet jegyet venni a finn-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzésre

Ez lesz Marco Rossi első mérkőzése a magyar válogatott kispadján.

170 · Aug 02, 2018 12:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments