Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sírva nyilatkozott a Vidi középpályása

2018.08.02. 07:59

A Mol Vidi 1-0-ra legyőzte a bolgár Ludogorec csapatát, ezzel bejutott a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörébe, ahol az FF Malmö lesz az ellenfele. A meccs legjobbjának választott Kovács István a lefújás után nyilatkozott, amíg könnyek nélkül bírta.

A Videoton középpályása az M4 riporterének először az ellenfelet dicsérte, megemlítve, hogy a bolgár bajnok kiejtése talán nagyobb bravúr volt, mint tavaly a Bordeaux elleni. A másik dolog pedig, hogy a csapat pont így tervezte ezt a meccset, ahogy történt, rengeteget videóztak. Egy olyan támadás volt, amit sikerült befejezni és az elég is volt.

És akkor Kovács egy személyes monológba kezdett bele, de a mondat végéig sem jutott. A nagymamája egy hete halt meg, amely érezhetően most is megviselte a futballistát, hiszen sírva fakadt, pont az első meccs előtt kapta a hírt. Neki ajánlotta ezt a győzelmet.

A riport további része már elvesztette értelmét, hiszen ilyen érzelmi mélységből már nem lehetett volna visszahozni. Kovács azért még hálálkodott a Videotonnak, amely sérülése mellett is végig kitartott mellette.