Zalán
2 °C
8 °C
Index - In English In English Eng

Sírva nyilatkozott a Vidi középpályása

2018.08.02. 07:59

A Mol Vidi 1-0-ra legyőzte a bolgár Ludogorec csapatát, ezzel bejutott a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörébe, ahol az FF Malmö lesz az ellenfele. A meccs legjobbjának választott Kovács István a lefújás után nyilatkozott, amíg könnyek nélkül bírta.

A Videoton középpályása az M4 riporterének először az ellenfelet dicsérte, megemlítve, hogy a bolgár bajnok kiejtése talán nagyobb bravúr volt, mint tavaly a Bordeaux elleni. A másik dolog pedig, hogy a csapat pont így tervezte ezt a meccset, ahogy történt, rengeteget videóztak. Egy olyan támadás volt, amit sikerült befejezni és az elég is volt.

És akkor Kovács egy személyes monológba kezdett bele, de a mondat végéig sem jutott. A nagymamája egy hete halt meg, amely érezhetően most is megviselte a futballistát, hiszen sírva fakadt, pont az első meccs előtt kapta a hírt. Neki ajánlotta ezt a győzelmet.

A riport további része már elvesztette értelmét, hiszen ilyen érzelmi mélységből már nem lehetett volna visszahozni. Kovács azért még hálálkodott a Videotonnak, amely sérülése mellett is végig kitartott mellette.