Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A 95. percben jutott tovább Maradona csapata

2018.08.03. 08:14

Hét gólt hozott a Dinamo Breszt-Atromitosz első meccse az Európa Liga második selejtező körében. A hazai fehérorosz csapat, amelynek a sportigazgatója az a Diego Maradona, aki a világbajnokságon is ott volt, 4-3-as győzelemmel várta az athéni visszavágót.

Sokáig semmi nem történt a visszavágón, aztán a 63. percben az izraeli bíró kiállította az athéniak játékosát, az osztrák állampolgár Armin Mujakicot, így tovább nőtt a vendég bresztiek esélye.

Aztán a 80. percben eldőlni látszott minden, a görögök Jorgosz Manuszosz révén szereztek előnyt, és ez a gól a továbbjutást is jelentette volna. Öt perc volt a hosszabbítás, és egyenlített a Dinamo. Az utolsó pillanatban. Már a bresztiek kapusa is előre jött, egy jobb oldali beadás után aztán Pavel Nehajcsik fejelte be a rosszul kimozduló kapus mellett a labdát.

1-1 lett a vége, amellyel Diego Maradona csapata jutott tovább. A következő körben a ciprusi Apollon Limasszol lesz majd az ellenfél.