Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A magyar foci szar, de élvezi

2018.08.03. 13:01

Csütörtök este végre elismerte a magyar foci, hogy hol tart, hol a helye, de sajnos azt is, hogy

semmi kedve, reménye és ambíciója nincs rá, hogy elmozduljon onnan.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A magyar foci szar, de élvezi

Az 1-7 is boldogság, ünnepeljük. Kinek kell jobb?

1022 · Aug 03, 2018 01:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Újpesten a Sevilla ellen 0-4, 0-2-nél a szépítő gólt úgy ünnepelte a csapat és a közönség, mintha azzal kiverték volna a spanyolokat. Aztán gyorsan kaptak még egyet - a kolumbiai csatár viccből végigcselezte magát a félpályán -, a vége 1-3, összesítve 1-7.

Mindez nem akadályozta meg a hazai csapatot abban, hogy tiszteletkört menjen a közönséget tapsolva a stadionban, ami viszonzásként felállva tapsolta őket. A játékosok autogramokat osztogattak, szelfizgettek a publikummal. De még ezzel sem volt vége, jött a - külföldi - edző nyilatkozata: "Az ilyen meccsekért dolgozol, az ilyen meccsekért élsz".

img1351274511
Fotó: ujpestfc.hu

Úgy viselkedett mindenki, mintha valami távoli galaxisból érkezett földönkívüli csapattól kaptak volna ki. Hát nem: a Sevilla 7. lett a legutóbbi bajnokságban.

Lényeg a lényeg: megtaláltuk a helyünket, és jól is érezzük itt magunkat.

Van sok szép stadion, spéci szerkó meg taós-milliós fizetések havonta. Mi kell még? A csütörtöki újpesti képek, szavak alapján: semmi, de semmi. És ez a legszomorúbb.