Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Doll kioktató hangneme még visszaüthet

2018.08.03. 13:29

Interjút készített a ferencvárosi edző Thomas Doll-lal a csakfoci, csapata két 4-1-es győzelemmel vezeti a tabellát. A legutóbbi, MTK elleni meccsen mégis a távozását követelték, az Auf wiedersehen elég egyértelmű állásfoglalás volt.

"A csapat teljesítménye volt számomra a megfelelő gyógyír ezekre a bekiabálásokra" - mondta most.

Azt írták ki a szurkolók, hogy elég volt belőle, illetve a játékosoknak, edzőknek a milliók, nekik pedig a fos NB I. maradt. 

"Jól érzem magam a klubnál, mindenki támogat engem és a stábom munkáját is. Profi körülmények között dolgozom hétről-hétre.

Bevett szokásom, mindig kitöltöm a szerződésemet, és utána a vezetőséggel leülök beszélni a folytatásról, ez így lesz most is a szezon végén, vagy esetleg csináljak mást? Locsoljam a füvet a stadionban?"

- nyilatkozta.

Próbálták azzal szembesíteni, hogy a Vidi másodszor is bravúrt ért el idén, ahogy tavaly is. Erre úgy felelt, szívesen játszott volna még ő is az EL-ben, de már kár rágódni ezen.

"Akik tényleg értenek a labdarúgáshoz, azok megérthetik, hogy gyakorlatilag borotvaélen egyensúlyozgatás, ami az EL-ben történik.

Akik viszont nem értenek a focihoz, azokat az embereket nem tudom megváltoztatni"

- oktatta ki azokat, akik a Maccabi ellen győzelmet szerettek volna látni.