Viola
-5 °C
-2 °C

Kazánember, egy két lábon járó kombinált kazán a WBA új kabafigurája

2018.08.05. 17:49 Módosítva: 2018-08-05 17:56:44

A West Bromwich Albion új kabalafigurával vágott a Championship kezdődő idényének. A Bolton elleni szombati bajnokin be is mutatkozott, általános elképedést váltva ki a szurkolókból és a médiából egyaránt.

Nem kell nagyon magyarázni, hogy miért, ugyanis a WBA új kabalfigurája egy két lábon járó kombinált kazán.

Kazánember, avagy polgári nevén Kombi Colin felbukkanása maximálisan megosztotta a szurkolókat. Sokan a kezdeti sokkot követően sokan rajongani kezdtek érte, zseniális eredetisége miatt, míg mások egyszerűen képtelenek túllépni a jelenségen, hogy egy élethű kombinált kazán produkálja magát a hazai pálya szent gyepének partvonalán.

A vendégszurkolóknak persze magas labda az ilyesmi, Kazánember a boltoniaktól kapott hideget, meleget. A Sky Sports kommentátora sem volt oda érte, ilyen undorral még ember nem mondta ki az a szót, hogy kazán, főleg nem ennyiszer.

A klub döntése mögött természetesen szponzorációs igények húzódtak, Colin a szurkolók szórakoztatása közben egy kazánokat gyártó vállalkozást is reklámoz. Ettől még bátor vállalás volt, ráadásul a régi kabalamadárért sem kell aggódnia senkinek, Baggie Birdöt továbbra is megtartják.

A WBA-Bolton mérkőzést a vendégek nyerték 2-1-re .

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!