Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kazánember, egy két lábon járó kombinált kazán a WBA új kabafigurája

2018.08.05. 17:49 Módosítva: 2018-08-05 17:56:44

A West Bromwich Albion új kabalafigurával vágott a Championship kezdődő idényének. A Bolton elleni szombati bajnokin be is mutatkozott, általános elképedést váltva ki a szurkolókból és a médiából egyaránt.

Nem kell nagyon magyarázni, hogy miért, ugyanis a WBA új kabalfigurája egy két lábon járó kombinált kazán.

Kazánember, avagy polgári nevén Kombi Colin felbukkanása maximálisan megosztotta a szurkolókat. Sokan a kezdeti sokkot követően sokan rajongani kezdtek érte, zseniális eredetisége miatt, míg mások egyszerűen képtelenek túllépni a jelenségen, hogy egy élethű kombinált kazán produkálja magát a hazai pálya szent gyepének partvonalán.

A vendégszurkolóknak persze magas labda az ilyesmi, Kazánember a boltoniaktól kapott hideget, meleget. A Sky Sports kommentátora sem volt oda érte, ilyen undorral még ember nem mondta ki az a szót, hogy kazán, főleg nem ennyiszer.

A klub döntése mögött természetesen szponzorációs igények húzódtak, Colin a szurkolók szórakoztatása közben egy kazánokat gyártó vállalkozást is reklámoz. Ettől még bátor vállalás volt, ráadásul a régi kabalamadárért sem kell aggódnia senkinek, Baggie Birdöt továbbra is megtartják.

A WBA-Bolton mérkőzést a vendégek nyerték 2-1-re .