Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Manchester United-védőt szerezhet Dárdai

2018.08.06. 13:51

A Manchester United ismét kölcsönadná a 20 éves holland Tim Fosu-Mensah-t, aki Bild szerint leginkább a Herthát választaná és Dárdai Pál vezetőedző is szeretné a csapatában látni a fiatal, tehetséges játékost.

A német lap viccesen úgy fogalmazott, hogy vasárnap este rendeltek egy 44-es méretű cipőt, pont olyat, mint Fosu-Mensah visel, ráadásul játékos is közölte, hogy szeretne Berlinbe költözni, így várhatóan még a héten csatlakozhat a Schladmingban edzőtáborozó kerethez.

Az 190 centis védő az Ajax akadémiájáról került a Manchester United U18-as csapatához, 2016 januárjában kapott profi szerződést a klubtól. A tavalyi szezont a Crystal Palace-ban töltötte és 33 meccsen lépett pályára. Fosu-Mensah-nak 2020-ig szóló szerződése van a Uniteddel. A Bayer Leverkusenhez távozó Mitchell Weisert pótolhatja a védelem jobb oldalán.

Az is könnyen előfordulhat, hogy a válogatott Marvin Plattenhardt is elhagyja a klubot, így különösen fontos lehet Fosu-Mensah érkezése.