Nyereményt kap az iskola, ami a legtöbb diákot viszi Felcsút-meccsre

2018.08.06. 11:14

Egészen új szintre emelte a nézőtér diákokkal való feltöltését a Felcsút: a HVG találata szerint nyereményjátékot hirdetett meg a klub az iskoláknak, hogy vigyenek minél több tanulót a klub mérkőzéseire.

A nevezéshez elég legalább három hazai meccsre minimum 20 diákot kivinni, a nyereményeknél viszont már az elért eredmény dönt, vagyis hogy ki mennyire tudja az ingyenjeggyel aktivizálni a tanulóit. A három legjobb között összesen 450 ezer forintnyi informatikai eszközöket, iskolai berendezéseket és sportfelszereléseket oszt ki az a csapat, ami új játékosokra jóval 1 milliárd forint fölött költött a nyáron.

A gyerekek nézőtérre toborzása nem új keletű dolog, az ezzel összekötött nyereményjáték viszont már az. Azt nem tudni, milyen eredményt hozott eddig, csak azt, hogy szombaton az MTK elleni 2-1-es vereségre összesen 837 néző volt kíváncsi a Pancho Arénában.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla