Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nyereményt kap az iskola, ami a legtöbb diákot viszi Felcsút-meccsre

2018.08.06. 11:14

Egészen új szintre emelte a nézőtér diákokkal való feltöltését a Felcsút: a HVG találata szerint nyereményjátékot hirdetett meg a klub az iskoláknak, hogy vigyenek minél több tanulót a klub mérkőzéseire.

A nevezéshez elég legalább három hazai meccsre minimum 20 diákot kivinni, a nyereményeknél viszont már az elért eredmény dönt, vagyis hogy ki mennyire tudja az ingyenjeggyel aktivizálni a tanulóit. A három legjobb között összesen 450 ezer forintnyi informatikai eszközöket, iskolai berendezéseket és sportfelszereléseket oszt ki az a csapat, ami új játékosokra jóval 1 milliárd forint fölött költött a nyáron.

A gyerekek nézőtérre toborzása nem új keletű dolog, az ezzel összekötött nyereményjáték viszont már az. Azt nem tudni, milyen eredményt hozott eddig, csak azt, hogy szombaton az MTK elleni 2-1-es vereségre összesen 837 néző volt kíváncsi a Pancho Arénában.