Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiakadt a Honvéd-edző, hogy az MLSZ-t nem érdekli a 40 fok

2018.08.06. 10:05

Vasárnap 1-0-ra verte a Paksot az Európa Ligából kieső Budapest Honvéd, ezzel három forduló után a Fradihoz hasonlóan ők is százszázalékos mutatóval állnak, Supka Attila, a Honvéd vezetőedzője viszont meglehetősen elégedetlen volt a vasárnapi siker után.

Nem elsősorban csapatával, mint inkább a körülményekkel volt baja:

Benne volt a lábakban az a találkozó, és lehet, hogy most megint sokan kritizálni fognak, mint ahogy megjelentek különböző cikkekben, hogy fáradtabbak voltunk, nem tudtunk felfrissülni. Valóban nem tudtunk, mert vasárnap este 40 fokos melegben kellett játszanunk, csütörtökön a Niederkorn ellen léptünk pályára, és ha ma nincs az esővel szerencsénk, akkor megint 40 fokban kellett volna játszani, a kupa után ezen a bajnokin is. Nem igaz, hogy valaki már nem gondolja át, hogy nyáron, augusztusban nem öt vagy hat órakor, hanem nyolc-kilenc órakor kellene mérkőzést rendezni. Valószínűleg élvezetesebbek lennének a meccsek, mert a labdarúgók is frissebben, jobb állapotban tudnának játszani. Ezt át kellene gondolniuk azoknak, akik ezért felelősek.

idézi a Nemzeti Sport Supkát.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a Honvéd-edző beszélt a Niederkorn elleni csalódást jelentő kiesésről is, ami lelkileg megviselte a csapatot, ezért is volt fontos, hogy vasárnap nyeri tudtak, miután előzetesen nem is gondoltak arra, hogy kieshetnek a luxemburgi csapat ellen.