Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gólt lőtt, kiállították az ünneplésért, aztán tönkreverték a csapatát

2018.08.07. 12:44

Az érzelmek egész széles skáláján haladt végig a finn harmadosztályban szereplő FC Vaajakoski egyik játékosa, Santtu Laaksonen, miután fél perc leforgása alatt először megszerezte a vezetést a csapatának, aztán elintézte, hogy jól megverjék őket a hátralévő időben.

Laaksonen egy felszabadítás után csapott le a gazdátlan labdára a 63. percben, aztán megeresztett egy óriási távoli bombát, amire a kapus mozdulni sem tudott, így 2-1–re vezetett a MYPA. 

A játékos érthető módon nagyon örült a találatnak, annyira, hogy ünneplés közben felrántotta a mezét is, amit a játékvezető nem vett jó néven, ki is osztott érte egy sárgát, ami történetesen már a második volt Laaksonennek, így egyúttal

pirossal ki is állították.

Innentől aztán kinyílt a gólzsák a túloldalon, a fennmaradó 27 perc alatt 5 gólt rámolt be a MYPA, így végül 6-2–re nyerték meg a meccset.

A lényegi rész 7:15 körül kezdődik a videóban, a tanulság pedig talán annyi, hogy a finn harmadosztályban nagyon szőrösszívűek a bírók, ha már ezért kiszórnak valakit.