Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egykori Liverpool-csatárt igazol a Honvéd?

2018.08.09. 10:03

A nso.hu írta meg , hogy egy kiváló csatárt szerződtethet a Budapest Honvéd, amely nyáron mindkét támadóját, Davide Lanzafamét és Eppel Mártont is elvesztette. A sportnapilap úgy tudja, hogy a 29 éves David N'Gog lehet a megmentő Kispesten.

A csatár a Paris SG akadémiáján nevelkedett és 2008-ban, 1,5 millió euróért igazolt Liverpoolba. 2009-ben a Bajnokok Ligája csoportkörben gólt sarkazott a Debrecen elleni meccsen. Később a Bolton, majd a Swansea játékosa lett, a Premier League-ben egy híján 100 meccset játszott és 12 gólt rúgott.

Angliából a Reims, majd a görög Panioniosz, legutóbb pedig a skót Ross Country következett. Idén júliusban járt le a szerződése, nem hosszabbítottak vele, így szabadon igazolhatóvá vált. N'Gog a francia U21-es válogatottig jutott, amelyben 17 meccsen 3 gólt rúgott. Eddig 296 felnőtt tétmeccsen 58-szor talált a kapuba.

A Honvédnál nem kommentálták a híreket, napokon belül eldőlhet minden. Két hete még arról írt a francia Le Figaro, hogy N'Gog a ciprusi Pafosznál folytatja a pályafutását, de az ügyletből végül nem lett semmi.