Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elmenni a Realból ugyanazt jelenti, mint meghalni

2018.08.09. 09:47

Pár napja biztosan nem alszik nyugodtan Keylor Navas, a Real Madrid 31 éves kapusa, mióta tudja, a belga válogatott Thibault Courtois is Madridba tart. Szerdán szentesítették a megállapodást, így nagyon könnyen lehet, hogy Navas innentől Courtois cseréje lesz majd.

Nagyon nem pánikolt be azért a Costa Rica-i, miután Julen Lopetegui, a csapat edzője is kijelentette, szüksége van Navasra, aki nem gondolkodott azon, hogy elhagyja a Real és küzdeni fog a pozíciójáért.

Keylort egy Costa Rica-i rádió interjúvolta meg, amelyben megkérdezték, mit fog csinálni a belga érkezése után, akit hivatalosan csütörtökön 13 órakor mutatnak be.

Nem gondolkodtam azon, hogy elmenjek. Elmenni a Real Madridtól ugyanazt jelenti, mint meghalni.

Lopetegui is boldog, mert így két kiváló kapussal vághat neki az idénynek. A Real a Courtois-üzlet keretében Mateo Kovacicot egy évre kölcsönadta a Chelsea-nek.