Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hihetetlen pech: a 95. percben öngóllal dőlt el a bajnoki döntő

2018.08.09. 09:06

A kanadai futballbajnokság döntőjébe két MLS-ben is szereplő csapat jutott. Az első meccsen a Vancouver Whitecaps fogadta a Toronto FC-t és a meccs drámai végjátékot hozott. A hazai csapat kétszer is vezetett a meccsen, még emberhátrányban is, a végén viszont kénytelen volt 2-2-vel beérni és így várni a jövő heti visszavágót.

A Vancouver 10 emberrel játszva a 84. percben lőtt góllal ment 2-1-re. Pontosan öt perc volt a hosszabbítás, amikor támadtak, de elveszítették a labdát, még 17 másodperc volt hátra, amikor egy bal oldali akció végén a középre fejelt labdát a kanadai Doneil Henry próbálta fejjel menteni az ellenfél csatára, Toneil Ricketts elől. Pechjére ezzel becsapta kapusát, az ausztrál Stefan Marinovicot is. A labda pontosan 9 másodperccel a vége előtt pattogott a kapuba.

Persze, ezzel még nincs veszve semmi, hiszen augusztus 16-án jön a visszavágó, de ezúttal Torontóban, amely eddig hatszor lett bajnok, az utolsó három bajnoki címet is elhódították.