Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem mehetsz a Barcelonába, de kaphatsz egy Lamborghinit

2018.08.09. 12:00 Módosítva: 2018-08-09 12:01:01

Az AS Roma nemrég igazolta le a korábbi Barcelona-ikon Patrick Kluivert fiát, Justint az Ajaxból. A 19 éves játékos természetesen örül a Romának, de még korábban azt nyilatkozta, hogy egy álom lenne számára, ha az apjához hasonlóan ő is játszhatna a katalán csapatban. Ez azonban nem fog egykönnyen összejönni, legalábbis ha a Román múlik.

Justin Kluivert
Justin Kluivert
Fotó: Olaf Kraak / AFP

Olvastam, az az álmod, hogy Barcelonában játszhass. Remélem, tudod, hogy soha nem foglak eladni nekik

– mondta a fiatalabb Kluivertnek az olasz lapok szerint James Pallotta, a Roma elnöke. Az olasz csapat azért haragszik a Barcelonára, mert bár az AS Roma bejelentette, hogy megállapodott a Bordeaux-val Malcom vételáráról, végül az FC Barcelona rájuk licitált, és meg is szerezte a játékost.

Pallotta azért biztatta is kicsit a fiatal hollandot: megígérte neki, hogy kap egy Lamborghinit, ha lő harminc gólt. Ha azonban ez nem jönne össze, akkor sem kell keseregnie: egy Mercedesért csak tízszer kell a kapuba találnia.

Kluivert tavaly harminc bajnoki mérkőzésen tíz gólt és öt gólpasszt szerzett az Ajaxban, 20 millió eurót fizetett érte a Roma.