Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dőlt a vér a fejbe dobott partjelző fejéből, mehetett tovább a meccs

2018.08.10. 08:27

A Sturm Graz–Larnaca Európa Liga-meccsen a hazai szurkolók súlyos sérülést okoztak a meccs egyik partjelzőjének. Frederik Klyvert egy palackkal dobták fejbe, dőlt a vér a partjelző fejéből, félbe is kellett szakítani a meccset.

A palack 2-0-s Larnaca-vezetésnél, a 81. percben repült be. Svéd lapok szerint 4-5 centis vágást okoztak vele Klyver fején, akit kórházban láttak el, összevarrták a sebét.  A mérkőzést a támadás ellenére nem fújták le, a megszakítást után Mohammed Al Hakim játékvezető a folytatást rendelte el. Az eredmény maradt 2-0 a ciprusi Larnacának. 

verzobiro

A Stefan Johannesson, a svéd játékvezetői testület vezetője az Aftonbladetnek azt nyilatkozta, hogy hasonló támadás esetén Svédországban nem mehetne tovább meccs.

A Sturm Graz közlemény adott ki, amelyben elítélik a támadást, és azt ígérték,hogy beazonosítják és megbüntetik a palackot bedobó drukkert.