Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Vidi edzője hiányolta a füvet a felcsúti pályáról

2018.08.11. 09:41

A Malmö elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágójára készülő Mol Vidi FC 1-1-es döntetlent játszott a Debrecennel Felcsúton a labdarúgó NB I negyedik fordulójában. A Vidi edzője, Marko Nikolics sem az eredménnyel, sem a nézőkkel, sem pedig a több milliárd forintból épült felcsúti stadionnal nem volt elégedett. 

SZB 7053-1533928942
Fotó: Peka Roland

Csak gratulálni tudok a játékosoknak. Mindent kiadtak magukból, sajnálom, hogy nem lett az övék a három pont. Köszönöm azoknak a szurkolóknak is, akik kijöttek, de csalódott vagyok a nézőszám miatt 

– mondta Nikolics, aki nem érti az alacsony nézőszámot – 1446-at nézték élőben a mérkőzést –, hisz a Vidi például a Bajnokok Ligája selejtezőjében is jól teljesít, lenne miért kijönni a csapat meccseire.

A pálya állapotával sem volt megelégedve, ami azért nem csoda: egy több milliárd forintból felépített és karban tartott stadionban legalább fűre lehetne pénz, pláne, hogy kedden a Bajnokok Ligájában is itt játszik majd a csapat.

A pályával nem tudom mi történt, tíz napja játszottunk itt, azóta gyakorlatilag eltűnt róla a fű 

– zárta az értékelését a Vidi mestere.