Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

C. Ronaldo meglőtte első gólját a Juventusban

2018.08.12. 18:49

Ahogy az előre várható volt, Cristiano Ronaldo a Juventus tartalékcsapata elleni felkészülési meccsen debütált új csapatában. Amikor kiderült, hogy az ötszörös aranylabdás portugál a Juve B (az U19-es keret) ellen léphet először pályára az olasz bajnoknál, a szurkolók elkapkodták a jegyeket, sőt, hiába adott csak el 5000 belépőt a csapat a Villar Perosa-i meccsre, nagyjából 15 ezren mentek a helyszínre, hogy valamit lássanak a klub új sztárjából.

Ronaldónak pedig 8 perc sem kellett, hogy meglője első találatát, Bernardeschi kiváló indítása után egyedül mehetett a kapus ellen, és be is vágta.

A Football-Italia beszámolója szerint a portugál egy ollózással is megpróbálkozott, de az nem jött össze, ahogy a második gólja sem: egy közeli lövésre készült, de a vele szemben álló védő, Capellini zavarában felszabadítás helyett a saját kapujába lőtt, így abból a gólból felet nyugodtan Cristiano Ronaldónak adhatunk.

A folytatásban Dybala lőtt még kettőt, majd Marchisio állította be az 5-0-s végeredményt.

A szokásos év eleji meccs mindig a szurkolók pályára rohanásával ér véget, így ritkán tart ki 90 percig, ezúttal nagyjából 72 perc játék jutott a csapatoknk.