Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Üres kapura indult a csatár, aztán jött Rooney

2018.08.13. 10:10

Acosta mesterhármasa fontos volt a washingtoni DC United győzelméhez az amerikai bajnokságban, de a harmadik gól előtt az angol csatár, Wayne Rooney produkciója igazán figyelemre méltó.

Amint látható, a hazai csapat készülődik szöglethez, a kapus is előrement. A dán Ousted kapus neve mellé ezen a meccsen egy öngól került, nyilván szerette volna kijavítani.

A beívelt labda azonban pontatlan, csak végig kellene vinni a kontrát az üres kapura, ám a csatár azonban nem meri célba venni, sokat vár, a hátra igyekvő Rooney becsúszva leszereli.

Majd, ha már nála maradt a labda, keresztbe rúgja, Acosta pedig ugyan lesgyanús helyzetből befejeli a kapuba. A bíró megnézte videón az esetet, és érvényesnek találta a gólt, ezzel a DC United megszerezte ötödik győzelmét, amivel még mindig utolsó, de sok elmaradt meccse van, és most már megvan a reális esély arra, hogy előrelépjen.

A válogatott középpályás, Stieber Zoltán végigjátszotta a meccset, a 18-as számmal keressék őt a felvételeken.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?