Erzsébet
1 °C
4 °C

Baj van a Tottenham-stadionnal, az NFL is szív miatta

2018.08.13. 21:53

Nem tudja időben teljesíteni az előzetes biztonsági intézkedéseket a Tottenham az ősszel átadandó új stadionjában, ezért a klub két, már az új Tottenham Hotspur Stadiumba tervezett hazai mérkőzést is átrakatott a Wembley-be, ahogy az október 14-i NFL-mérkőzést sem tudják megrendezni.

Az NFL korábban (dollárban) nyolc számjegyű összeggel támogatta az új Tottenham-stadion építését pont azért, hogy ott rendezhessenek majd mérkőzéseket, a gyep alatt külön amerikaifutball-pálya is készült bele, de ezek szerint elmarad a nagy bemutatkozás.

A Tottenham hétfői közleménye szerint csúszások miatt nem tudják megtartani az eredetileg augusztus 27-re és szeptember 1-re tervezett teszteseményeket, ezek nélkül viszont éles eseményt sem tarthatnak a stadionban. Vagyis a szeptember 15-i Liverpool és az október 6-i Cardiff City elleni meccseket át kellett helyezniük a Wembley-be a Seattle Seahawks-Oakland Raiders NFL-meccsel együtt.

Egyelőre az is kérdéses, hogy október 28-án már az új pályán fogadják-e a Manchester Cityt.

A biztonsági engedélyhez szükséges teszteseményeket később. de a klub ígérete szerint mielőbb pótolják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?