Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Hétvégi bénázása miatt cikizték Petr Čecht

2018.08.14. 08:48

A vasárnapi, Arsenal-Manchester City egy legviccesebb jelenete volt, amikor Petr Cech, az londoniak kapusa egy hazagurítást oldalra akart kirúgni, de olyan szerencsétlenül tette, hogy majdnem öngólt rúgott.

A Leverkusen a twitter oldalán gyorsan meg is találta a cseh kapust. Csak annyit üzentek neki, hogy talán tudnának egy srácot helyette. Utalva ezzel Bernd Lenóra, aki a nyáron 25 millió euróért szerződött a Bayerntől az Arsenalba, de ezen a meccsen csak a kispadon kapott helyet.

Cech komolyan vette a zrikálást és élesebb hangnemben válaszolt a kritikákra:

Az Arsenalnál olyan értékeket osztunk, amelytől ez ilyen nagy klub lett, és nem csak egy egyszerű futballcsapat. A tisztességes versenyhelyzet, a professzionizmus és sportszerűség a legfontosabb dolog.

Cech biztos attól lett egy kicsit ideges, hogy a Bayer tweetjét pillanatok alatt 1750-en osztották meg. A németek aztán átgondolták a dolgokat és bocsánatot kértek Cech-től, kiemelve, hogy csak már nagyon várják Leno bemutatkozását. Ez csak egy kis ugratás volt és gratuláltak a meccsen bemutatott bravúrjainak, írta a Guardian.

Ez pedig Chech majdnem öngólja a hétvégéről:

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek