Ágnes
-5 °C
2 °C

Hétvégi bénázása miatt cikizték Petr Čecht

2018.08.14. 08:48

A vasárnapi, Arsenal-Manchester City egy legviccesebb jelenete volt, amikor Petr Cech, az londoniak kapusa egy hazagurítást oldalra akart kirúgni, de olyan szerencsétlenül tette, hogy majdnem öngólt rúgott.

A Leverkusen a twitter oldalán gyorsan meg is találta a cseh kapust. Csak annyit üzentek neki, hogy talán tudnának egy srácot helyette. Utalva ezzel Bernd Lenóra, aki a nyáron 25 millió euróért szerződött a Bayerntől az Arsenalba, de ezen a meccsen csak a kispadon kapott helyet.

Cech komolyan vette a zrikálást és élesebb hangnemben válaszolt a kritikákra:

Az Arsenalnál olyan értékeket osztunk, amelytől ez ilyen nagy klub lett, és nem csak egy egyszerű futballcsapat. A tisztességes versenyhelyzet, a professzionizmus és sportszerűség a legfontosabb dolog.

Cech biztos attól lett egy kicsit ideges, hogy a Bayer tweetjét pillanatok alatt 1750-en osztották meg. A németek aztán átgondolták a dolgokat és bocsánatot kértek Cech-től, kiemelve, hogy csak már nagyon várják Leno bemutatkozását. Ez csak egy kis ugratás volt és gratuláltak a meccsen bemutatott bravúrjainak, írta a Guardian.

Ez pedig Chech majdnem öngólja a hétvégéről:

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!