Ödön
1 °C
11 °C

Hétvégi bénázása miatt cikizték Petr Čecht

2018.08.14. 08:48

A vasárnapi, Arsenal-Manchester City egy legviccesebb jelenete volt, amikor Petr Cech, az londoniak kapusa egy hazagurítást oldalra akart kirúgni, de olyan szerencsétlenül tette, hogy majdnem öngólt rúgott.

A Leverkusen a twitter oldalán gyorsan meg is találta a cseh kapust. Csak annyit üzentek neki, hogy talán tudnának egy srácot helyette. Utalva ezzel Bernd Lenóra, aki a nyáron 25 millió euróért szerződött a Bayerntől az Arsenalba, de ezen a meccsen csak a kispadon kapott helyet.

Cech komolyan vette a zrikálást és élesebb hangnemben válaszolt a kritikákra:

Az Arsenalnál olyan értékeket osztunk, amelytől ez ilyen nagy klub lett, és nem csak egy egyszerű futballcsapat. A tisztességes versenyhelyzet, a professzionizmus és sportszerűség a legfontosabb dolog.

Cech biztos attól lett egy kicsit ideges, hogy a Bayer tweetjét pillanatok alatt 1750-en osztották meg. A németek aztán átgondolták a dolgokat és bocsánatot kértek Cech-től, kiemelve, hogy csak már nagyon várják Leno bemutatkozását. Ez csak egy kis ugratás volt és gratuláltak a meccsen bemutatott bravúrjainak, írta a Guardian.

Ez pedig Chech majdnem öngólja a hétvégéről:

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?