Zelma, Rajmund
-5 °C
-1 °C

Lukakunak valószínűleg az oroszországi vb volt az utolsó

2018.08.16. 17:13

Romelo Lukaku remekül játszott az oroszországi világbajnokságon, kis híján gólkirály is lett, és nagy szerepe volt abban, hogy a harmadik helyen végzett a belga válogatott, de elképzelhető, hogy most láttuk utoljára vb-n, egy interjúban ugyanis arról beszélt, hogy a 2020-as Eb után valószínűleg lemondja a válogatottságot – írja a Business Insider.

25 vagyok, még bőven van bennem potenciál, úgyhogy egyelőre még versenytársakként tekintek a fiatalokra, akik el akarják venni a helyemet.

– mondta Lukaku, de megjegyezte, két év múlva valószínűleg már más lesz a helyzet. A belga szerint egyébként a mostani fiatalok nagyon tehetségesek, és az edzési lehetőségeik is sokkal jobbak, de attól fél, hogy kevésbé eltökéltek, mert már 12-13 évesen rengeteg pénzt tudnak keresni.

Ez tőle pont nem is hangzik képmutatásnak, hiszen mélyszegénységből jutott el a csúcsra, így pontosan tudja, milyen az, amikor tényleg ki van éhezve a sikerre az ember, ez pedig rengeteget segített neki abban, hogy elérje a céljait.

A belga játékos a lapnak egyébként azt is elmondta, gyakorlatilag alapvető elvárás lett a belga csapat felé, hogy minden tornán bejusson az elődöntőbe, és persze mindig nyerni mennek, de az biztos, hogy ennél lejjebb már semmiképpen nem adják.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!