Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Ronaldo is átdalolta magát az újoncok beavatási szertartásán

2018.08.18. 09:36

Ronaldo lehet bármekkora sztár, az újonc, az újonc. Márpedig az újak a világ egyetlen labdarúgó-csapatánál sem ússzák meg beavatás nélkül, így a Juventusnál sem. Torinóban a manapság leginkább bevett módon, egy széken állva elénekelt dallal lehet a csapatba kerülni. A szertartásra egy közös vacsora során került sor nemrég, a csapattagok eseményről készített videói pénteken jelentek meg a neten.

Ronaldo a  Xutos e Pontapés nevű együttes Minha Casinha című számával ajándékozta meg válogatott közönségét, annak nagy megelégedésére. Az előadás valószínűleg kevésbé lenne élvezhető, ha egy pék énekelne így vagy egy díjbeszedő, de a világ egyik legjobb labdarúgóját kifejezetten üdítő ilyen vidámnak látni. Leszámítva talán a Real szurkolóit.

De nem csak Ronaldónak és a többi új igazolásnak – Cancelo, Can, Spinazzola, Perin – kellett produkálnia magát, a nyáron világbajnoki címet nyerő Blaise Matuidi is előadott egy számot. Ő nem énekelt, hanem hülyén járva táncolt, méghozzá lényegesen viccesebben, mint ahogy a leírásból kiderül. El is vitte vele a közönségdíjat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?