Szilvia
5 °C
16 °C

Egy iskolai ballagáson többen vannak, mint a Fidesz házi rangadóján

2018.08.19. 09:00

1-1-es döntetlen játszott egymással a Felcsút és a Kisvárda az Nb1. ötödik fordulójában. A Kisvárda ezzel megszerezte az első gólját az élvonalban, azonban ennél sokkal érdekesebb, hogy a Fidesz házi rangadóján annyian se voltak, mint egy iskolai ballagáson. Pedig a felcsúti csapat tulajdonosa Mészáros Lőrinc, a Kisvárdáé pedig a korábbi fejlesztési miniszter, Seszták Miklós.

A mérkőzésről beszámoló MTI 400 főre saccolta a felcsúti Pancho Aréna nézőszámát, a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő, a felcsúti focicsapatnál korábban sajtófőnökként dolgozó, Szöllősi György vezetésével működő Nemzeti Sport pedig 589 nézőt vizionált a mérkőzésre.

Azért csak vizionált, mert a Városok, stadionok, kocsmák nevű Facebook-oldal egyik olvasója ott volt a helyszínen, és lefotózta az iszonyatos állapotú gyepen zajló mérkőzésen az összes lelátót.

A képeken látszik, hogy nem, hogy közel 600, de 100 ember sem volt kíváncsi a Fidesz házi rangadójára, az egyik kommentelő konkrétan megszámolta az embereket a képen, ami alapján összesen 61 darab ember lehetett kíváncsi a magyar futball ünnepére.

Az eset azért is szomorú, mert annyira nem kíváncsi senki a Felcsút meccseire (még a helyiek sem), hogy nemrég a klub akciót hirdetett, amelynek keretében pénzt meg ajándékokat sorsolnak ki azoknak az iskoláknak, amelyek diákjai szervezetten jönnek szurkolni a Mészáros csapatának. Úgy tűnik, hogy a pár százezer forintos nyeremények sem elegek ahhoz, hogy bárkit is érdekeljen Orbán Viktor falujának a mérkőzése.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?