Mourinho: A ManCity is csak velem tudja eladni a filmjét

2018.08.19. 11:42

Az előző szezonban bajnoki címet szerző Manchester City nyolcrészes dokumentumfilmet forgatott az első helyig vezető útról. A film nem tetszik mindenkinek, José Mourinho, a nagy rivális Manchester United edzője is beszólt  a Citynek.

„Szerintem úgy is lehetne filmet csinálni, hogy közben tiszteled a többieket, nem kéne tiszteletlennek lenni. Még nem láttam, de néhány dolgot már tudok erről a filmről. Az a véleményem, hogy ha gazdag klub vagy, akkor megveheted a topjátékosokat, de rangot akkor sem vásárolhatsz. Ez az első reakcióm. A második pedig, mivel benne vagyok a filmben, hogy kérek egy kis jogdíjat." – idézte Mourinhót a BBC.

000 18A5P3
Fotó: Oli Scarff

A ManCity 100 pontot elérve lett bajnok, 19 ponttal előzte meg a második Unitedet. A bajnoki címet már április 7-én, a manchesteri derbin megszerezhette volna a City. 2-0-ra vezetett is Pep Guardiola csapata, de a United fordított, 3-2-re győzött. A ManCity készült is a bajnoki címre. "A derbi napján csináltuk meg" feliratot nyomtatták a játékosok pólóira. 

„Tudják, a filmet nélkülem nem nagyon lehetne eladni. Szükségük volt rá, hogy benne legyek. De ha küldenek nekem abból a pólóból egyet, amint a játékoskijáróban viseltek, amikor ott játszottunk, lemondok a jogdíjról." – mondta Mourinho.  • Hírek
  • Hírek