16:00, December 09.
Horvátország 0
Brazília 0
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09.
Hollandia 0
Argentína 0

Pogba passzán és Fred luftján röhög mindenki

2018.08.20. 08:25

A Manchester United 3-2-es vereséget szenvedett a tavaly az élvonalba jutó Brighton otthonában. Mivel a dél-angol klub csak 1983 után jutott vissza 2017-ben az élvonalba és tavaly 1-0-ra nyert saját pályáján az MU ellen, így most már 35 éve nyeretlen a kiscsapat otthonában a manchesteri klub.

Amellett, hogy a United két belső védője rengeteg hibát vétett – ahogy Mourinho mondta a meccs utáni interjújában a döntő pillanatban jöttek a legnagyobb bakik – voltak vicces, de egyben megdöbbentő jelenetek is a meccsen.

Az egyik volt, amikor Paul Pogba, akit a Barcelona nagy erőkkel szeretne megszerezni, olyan bénán a passzolt a közben beinduló játékostársa helyére, hogy azt még az MU-drukkerek is megmosolyogták.

Sokkal nem maradt el tőle Fred sem, aki annyira feldühítette magát, hogy az egyik brightoniba akarta rúgni a labdát, helyette viszont egy hatalmas luft lett a vége, a brazil majdnem bele is sérült az esetbe.

Ami védelmet illeti, három lehangoló statisztikai adat:

  • A United sorozatban negyedszer kapott ki idegenben olyan csapattól, amely az előző szezonban jutott fel a Premier League-be.
  • A világbajnokság kezdete óta 14 lövés ment David De Gea kapujára (a vb-t is ideértve) és ebből 10 gólt kapott eddig.
  • Az elmúlt három évben most fordult elő a Uniteddel először az a csúfság, hogy egy félidő alatt három gólt kapott. A PL történetében is csak tizedszer, legutóbb 2015 októberében az Arsenal tudott az első 45 percben hármat rúgni a MU-nak.


  • Hírek
  • Hírek