Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Ronaldo miatt 200 százalékkal nőnek a jegyárak

2018.08.22. 09:33

Kevés olyan jó dolog történt az olasz focival az elmúlt években, mint Cristiano Ronaldo érkezése. A Juventus első bajnokijának nézettsége például 68 százalékkal nőtt miatta a tavalyihoz képest, ő a legnagyobb szenzáció jelenleg Olaszországban. Mindenki látni akarja, erre pedig ugranak a kisebb csapatok és brutálisan emelik a jegyárakat:

akár 150-200 százalékkal is.

A jegyárak emelése vagy csökkentése egy adott meccs előtt egyáltalán nem szokatlan, hisz érdekesebb a sztárokkal teletűzdelt Juventus, Inter, Napoli vagy Milan, mint egy Chievo. Az azonban kifejezetten rendhagyó, hogy akár 200 százalékkal növekedjenek a jegyárak, de van olyan csapat, ami ezt is bevállalta.

Az Udinese a következő hazai meccsét a Sampdoria ellen fogja játszani. A belépők ára 25-45 euró között mozog, a következő, Torino elleni meccsre pedig még ennél is olcsóbbak lesznek a jegyek. A Juventust csak október 7-én fogadja az udinei csapat, azonban már jó előre készülnek a mérkőzésre:

25-45 euró helyett 60-140 euróba kerülnek majd a meccsjegyek, ami 140-210 százalékos növekedés.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?