Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Csapattársával fejelt össze, hajszálrepedés a koponyacsonton

000 18L6F9
2018.08.26. 16:23

A csapattársával összfejelő Michael Keane-nek hajszálrepedése lett a koponyáján, ezért három-négy hetes kihagyás vár rá.

Az Everton-játékos Keane a szombati Everton–Bournemouth-meccs közben sérült meg, amikor klubtársával, Idrissa Gueye-jel egyszerre ugrottak fel egy beadásra. Tisztázás közben egymás fejét is eltalálták. A meccsen élete első Premier League-gólját is szerző Keane lent maradt, sokáig ápolták, oxigénmaszkkal, hordágyon vitték le a pályáról. 

A klub vasárnap adott ki közleményt, amelyben azt írták, hogy hajszálrepedést fedeztek fel a védő koponyájában, de nincs vele különösebb teendő, magától meg fog gyógyulni. Ehhez viszont három-négy hétig mindenféle fejkontaktot kerülnie kell a játékosnak. 

000 18L6ES

Keane is megszólalt már, mindkét csapat orvosi stábjának és a Poole Hospital munkatársainak mondott köszönetet, és sajnálkozott, hogy 2-0-s vezetés után 2-2-t játszottak a Bornemouth-szal.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?