Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Mourinhóval a 0-3-as zakó után is elszaladt a ló, otthagyta a sajtótájékoztatót

2018.08.28. 08:42

A Manchester United nagyon simán, 3-0-ra kikapott hazai pályán a Tottenhamtől hétfő este. A csapat három forduló után egy győzelemmel és két vereséggel áll, az 1992-93-as szezon óta nem kezdett ilyen rosszul, de José Mourinho szerint még mindig ő a Premier League legjobb edzője. 

A portugál trénert az újságírók kérdezték a mérkőzés után, ő pedig nagyon hamar felkapta a vizet. Három ujját kezdte mutogatni, hogy igen, kikapott három nullára a csapata, de ha már a hármas számnál tartunk, akkor

Ő HÁROMSZOR NYERTE MEG A PL-T, MÍG A TÖBBI CSAPAT EDZŐJE ÖSSZESEN CSAK KÉTSZER.

Vagyis még mindig ő a legjobb, és jár neki a tisztelet.

Abban természetesen igaza van, hogy tényleg ő az angol bajnokság legeredményesebb aktív edzője: a 2004/05-ös, a 2005/06-os és a 2014/15-ös szezonban sikerült nyernie a Chelsea-vel, míg a kollégái közül jelenleg csak Pep Guardiolának (2017/18) és Manuel Pellegrininek (2013/14) van bajnoki aranya, mindketten a Manchester Cityvel győztek.

A 0-3 egyébként Mourinho karrierjének legnagyobb hazai veresége, korábbi csapatai egyikénél sem verték meg őket otthon ennyire.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?