Erzsébet
1 °C
4 °C

Lazovicsot a kezdőkörben rúgták hasba a meccs végén

2018.08.29. 09:03

A Mol Vidi athéni BL-selejtezőjének jegyzőkönyvébe két piros lap került a hazai csapathoz, és sokáig nem lehetett látni, miért kapta a horvát csatár, Marko Livaja a másodikat. Az elsőt Lopes szedte össze a nyolcvanadik percben.

Annyit írtak csak a hírügynökségek, hogy sportszerűtlen volt a 25 éves horvát, ezért állította ki Marciniak játékvezető a lefújás után, és ezért értelemszerűen távol marad majd a főtábla első meccsétől.

Azóta előkerült egy videó, ami igazolja a kiállítás jogosságát, és még az is lehet, hogy hosszabb eltiltásra számíthat a kezdőkörben emberkedő Livaja.

A csapattársai hiába próbálták visszafogni, mindenáron elégtételt akart venni. Ahogy látható, Lazovicsot egy athéni próbálja visszatartani, de ő ebben az esetben egyértelműen szenvedő fél volt. A játékvezető a szerb csatárnak a sárga lapot mutatta fel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?