Erzsébet
1 °C
4 °C

Dzsudzsák engedett a béréből, közel a Vidihez

2018.08.31. 14:24

Balázs nagyszerű játékos, és az egyik legjobb barátom” –

még 2011-ben mondta mindezt a szerb Danko Lazovics.

A Vidi jelenlegi csatára a PSV Eindhovenben együtt futballozott Dzsudzsákkal másfél szezonon át. A most 35 éves szerb a Zenithez ment 2010-ben, a magyar szélső egy múlva az Anzsihoz igazolt a holland élcsapattól.

Már korábban is felvetődött, hogy a pillanatnyilag csapat nélküli Dzsudzsák a fehérváriakhoz szerződik, az AEK-meccs után azonban új lendületet kapott ez a terv.

A játékos menedzsmentje ugyanis egy, már a klub számára is elfogadható fizetési igénnyel tért vissza a fehérváriakhoz. 

Ahogy a német újságok írták: a Hamburgot sokkolta fizetési igénye, ezért nyilván nem ártott jelezni a Vidinek: Huszti Szabolcs keresetéért Dzsudzsák is szívesen játszik.

Az üzletet napokon belül bejelentik, a magyar klubnak ugyanis szeptember harmadikáig kell leadni az UEFA-nak, kik szerepelnek az Európa Ligában. Mivel Dzsudzsák szabadon vihető, rá nem vonatkozik az átigazolási piac péntek éjféli bezárása.

A 31 éves, 96-szoros válogatott szélső legutóbb az al-Vahdánál futballozott, a nyáron pedig a Fradinál edzett, 90 percet vélhetően nem bírna, de egy félidőt igen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?