Ödön
1 °C
11 °C

Majdnem rekordösszeget fizet a Freiburg Sallaiért

2018.08.31. 08:00

A német Freiburg konkrét érdeklődéséről már július végén írtunk, az átigazolási piac utolsó napján pedig meg is szerezheti a magyar válogatott szélsőjét, Sallai Rolandot.

A ciprusi Apoel nem jutott az Európa Liga főtáblájára, mert a kazah Asztana tizenegyesekkel kiütötte csütörtök este. A magyar játékos a városból azonnal Freiburg felé vette az irányt, ahová orvosira várják.

A klub a 15. helyen végzett az előző szezonban, nem jellemző rá, hogy nagy pénzért igazolna. Luca Waldschmidtet 5 millió euróért szerezték meg a Hamburgtól, ezzel ő lett a rekorder.

A magyar játékosért 4,5 millió eurót kínálnak, ezt maga az Apoel elnöke ismerte el. A 21 éves szélső önmaga kérte arra a ciprusi vezetőket, hogy engedjék el, mert szívesen kipróbálná magát egy jegyzettebb bajnokságban. Ez az ugrás pedig jól illeszkedne a karrierjébe.  

Az Apoelnek így is marad magyar játékosa, Balogh Norbert.

A Freiburg 2-0-s vereséggel kezdte a szezont, az EL-ben érdekelt Frankfurttól kapott ki hazai pályán. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?