Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Usain Bolt egyelőre még nincs Messi szintjén

2018.08.31. 19:54

Bemutatkozott az ausztrál Central Coast Mariners labdarúgócsapatában a  nyolcszoros olimpiai bajnok síkfutó Usain Bolt. 20 percet töltött a pályán a Central Coast Select nevű amatőr csapat ellen és egyelőre nagyon messze van még az ausztrál bajnokság színvonalától is.

A 32 éves Bolt balszélsőt játszott, első labdaérintése eléggé ügyetlenre sikerült és nagyon darabos volt a mozgása. Viszont csak miatta 10 ezren voltak a stadionban meg egy teljesen jelentéktelen előszezonmeccsen (az ausztrál első osztály mérkőzéseit átlagosan 2500-an nézik élőben), amit nem mellesleg 60 országban közvetítettek.

Az edzőmeccset 6-1-re nyerte meg a Mariners.

Egy kicsit ideges voltam, de miután pályára léptem, ez gyorsan elmúlt. Jó lett volna, ha többször érhetek labdába, de még nem vagyok megfelelő erőállapotban. Sok munkára van szükségem és fel kell gyorsulnom

 – nyilatkozta a mérkőzés után Bolt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?