Erzsébet
1 °C
4 °C

Elborult Lukas Podolski, azonnal pirosat kapott

2018.09.01. 09:39

Az Andrés Iniestával és Lukas Podolskival felálló Vissel Kobe a Consadole Sapporóval játszott a japán bajnokságban, a korábbi világbajnokoknak azonban nem sok okuk volt az örömre. A Kobe simán kikapott, Podolskinak pedig annyira elborult az agya, hogy ki kellett állítani.

A Sapporo már a 11. percben megszerezte a vezetést, de ez még bőven ledolgozható hátrány lett volna. Podolski viszont egész meccsen nagyon frusztrált volt, az első félidő hosszabbításában pedig teljesen fölösleges kezdett el pusztítani.

A német világbajnok egy rosszul átvett labda után csúszott rá az ellenfél lábára teljesen felesleges, amiért a bíró azonnal felmutatta a piros lapot. Ez csak olaj volt nála a tűzre: elkezdett balhézni a többi játékossal, majd odament a bíróhoz is és látványosan megtapsolta az ítéletet.

Ezek után nem sok esélye maradt a csapatának a pontszerzésre, a Kobe végül 3-1-re kikapott.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?